Kozakken Boys onderuit tegen Hans Kraay jr. en FC Lienden na penalty in laatste minuut

10 december 2016 om 18:44
Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag op een teleurstellende manier verloren van FC Lienden. De Werkendammers kwamen terug van een achterstand, maar na een domme overtreding in het strafschopgebied in de laatste minuut kreeg de ploeg van Hans Kraay jr. een penalty. Abderrahim Loukili benutte die: 2-3.
Profielfoto van van der Meer Tom
van der Meer Tom

Voor rust kwam FC Lienden al op voorsprong door een lobje van Wouter de Vogel, die de bal over Kozakken-doelman Hogedoorn heen speelde.
Twee minuten in de tweede helft was het Berry Powel die Kozakken Boys op gelijke hoogte bracht. Tien minuten later maakte hij ook de 2-1 voor de Werkendammers. Hij kopte een vrije trap van Mahmut Sönmez binnen. Lienden kwam een halfuur voor tijd op 2-2.
OnnodigJuist toen de twee ploegen uit de middenmoot van de Tweede Divisie genoegen leken te nemen met een gelijkspel, stopte Wesley Pollemans een laatste aanval van FC Lienden in het strafschopgebied met een onnodig harde sliding. Die werd bestraft met een gele kaart en een strafschop. Abderrahim Loukili benutte die.
Vanwege de nederlaag verliest Kozakken Boys de aansluiting met de top van de Tweede Divisie en zakt het iets verder af in de middenmoot.