Uitblinker Lamprou straalt van oor tot oor na 'vier keer de nul' voor Willem II

11 december 2016 om 01:36
nl
Kostas Lamprou, de doelman van Willem II, straalde na de wedstrijd tegen PEC Zwolle van oor tot oor. De keeper was de grote uitblinker in de 0-0-wedstrijd en moest een flink aantal reddingen verrichten om zijn ploeg in de wedstrijd te houden.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

"Ik ben blij met de vierde keer op rij de nul. Daar gaat het toch om bij keepers", zei hij blij.
Hij is blij dat hij zijn team op die manier kon helpen. Bovendien waren de omstandigheden niet makkelijk, zegt de doelman. "Het gladde kunstgras zorgt er voor dat de ballen goed glijden, maar gelukkig kon ik ze allemaal tegenhouden. Nu nog één wedstrijd voor de winterstop, dat is ook weer een moeilijke tegen Heerenveen, maar we gaan voor de vijfde keer op rij."
Scoren blijkt lastigOp de vraag of het niet vervelend is dat er ondanks de clean sheet niet werd gewonnen zegt de keeper: "Ik weet dat de aanvallers heel graag willen scoren. Dus daar ligt het niet aan. Als dat ook nog lukt dan gaan we echt veel punten halen."
Trainer Erwin van de Looi had een dubbel gevoel na de wedstrijd. "We houden wederom de nul. Maar we moeten onszelf wel een keer gaan belonen met drie punten."
Ander gevoelOndanks dat er net als vorige week tegen Twente 0-0 gespeeld werd, had Van de Looi toch een ander gevoel. "Tegen Twente hadden we echt moeten winnen. Deze wedstrijd ging gelijk op. We hadden deze ook kunnen verliezen, Kostas Lamprou hielp ons gelukkig een aantal keren. Helaas kopte Ogbeche in de laatste minuten niet raak. Vorige week hadden we net zo'n situatie met Fran Sol. We moeten dat toch een keer gaan omdraaien."
Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle zinspeelde Van de Looi al op wijzigingen. Of hij na de sterke invalbeurt van Ogbeche zijn team gaat wijzigen kan hij nog niet zeggen. "Ik kijk de beelden straks rustig terug en dan ga ik kijken hoe en met wie we tegen Heerenveen gaan spelen. Het is een belangrijke, maar ook een lastige wedstrijd."
Geen afstand genomenDoor de 0-0 neemt Willem II geen afstand van de onderste regionen. "Het blijft allemaal dicht bij elkaar. De concurrenten verliezen, dus dan moet je eigenlijk winnen. Dat wilden we ook, maar helaas zat dat er niet in. Dan moet je tevreden zijn met dit resultaat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.