Bredase organisator kickbokswedstrijd: 'Grote kans dat er een rematch komt'

11 december 2016 om 02:00 • Aangepast 21 november 2020 om 05:19
nl
De Bredase organisator Cor Hemmers is lyrisch over het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Dat zei hij zaterdagavond na de overwinning van Verhoeven. Omdat de wedstrijd volgens velen met een anticlimax eindigde - Hari brak zijn arm - denkt hij dat er een grote kans is dat er volgend jaar een nieuwe titanenstrijd tussen de twee komt.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Na de wedstrijd zeiden de twee boksers zelf ook al dat ze graag een nieuw gevecht houden. "Zo wil je niet winnen", zei Verhoeven in de arena in Oberhausen.
Maar de boksers zelf bepalen niet alleen of er een nieuwe wedstrijd komt. Dat bepaalt Hemmers van organisatie Glory. Maar ook hij lijkt overtuigd. "Ik moet nog even met de heren om tafel maar er is een grote kans dat die rematch er komt", zei hij.

Wachten op privacy instellingen...

'Dit hadden we nodig'Hemmers, de stiefvader van de in 2013 overleden thaibokser Ramon Dekkers, heeft genoten van de avond en alle aandacht er omheen. "Dit is een hele mooie avond voor het kickboksen. Dit hadden we echt nodig. Het kickboksen zat even in een moeilijke fase maar deze avond is fantastisch", zei hij na afloop in Oberhausen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.