Harddrugslab aangetroffen achter woning; OM eist 4,5 jaar cel

12 december 2016 om 20:47
nl
Het Openbaar Ministerie eiste maandag 4,5 jaar celstraf tegen Eindhovenaar Leon M. De man wordt ervan verdacht dat hij een harddrugslab achter zijn woning had. Leon M. was één van de verdachten die werd aangehouden tijdens de Trefpunt-actie op 4 april, waarbij veel Brabanders werden opgepakt.
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Eindhovenaar mogelijk 4,5 jaar de cel in moet. Volgens de officier van justitie werd achter een van zijn woningen een lab gevonden in drie garageboxten en in een loods lagen duizenden liters grondstoffen. Leon M. heeft altijd ontkend schuldig te zijn.
55 aanhoudingenTijdens de Trefpunt-actie werden 55 mensen aangehouden, waarvan een groot aantal Brabanders. De politie kwam de Brabantse verdachten op het spoor na het afluisteren van gesprekken bij het bedrijf Party King in Best. Daar kwamen volgens justitie in een loods handelaren en producenten bij elkaar.
Een aantal verdachten die tijdens de Trefpunt-actie werd opgepakt, is inmiddels al veroordeeld voor betrokkenheid bij handel in harddrugs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.