Grote politieactie in Tilburg beëindigd, vuurwapengevaarlijke man na uren opgepakt op ander adres

22 maart 2018 om 08:12
nl
Een Tilburger is donderdagochtend kort na 2 uur na een urenlange zoektocht aangehouden in verband met een steekpartij op de Turfbaan in Alphen.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

De steekpartij vond woensdagmiddag rond drie uur plaats en daarbij raakte een 21-jarige Tilburger gewond. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte ging er na de steekpartij vandoor. 

Vuurwapengevaarlijk
De politie vermoedde dat verdachte - die bekend staat als vuurwapengevaarlijk - zich verborgen hield in zijn huis aan de Oude Hilvarenbeekseweg. Daarom werd de woning rond zes uur woensdagavond omsingeld en werden een deel van de Oude Hilvarenbeekseweg en de Broekhovenseweg afgesloten.

De actie trok veel bekijks. Honderden mensen werden op afstand gehouden. Rond kwart voor tien ging een arrestatieteam het huis binnen, maar daar bleek de verdachte niet te zijn. Daarop werd de afzetting opgeheven en verliet de politie de buurt.

Vastgezet
Uiteindelijk werd de man rond kwart over twee 's nachts door het arrestatieteam aangehouden in een huis aan de Vellingenhoef in Tilburg. Hij is vastgezet. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!