Wendy (46) uit Zevenbergen kwam om het leven nadat echtgenoot overspel had ontdekt

13 december 2016 om 09:31
nl
De 53-jarige autohandelaar K-J W. uit Zevenbergen, die wordt verdacht van doodslag op zijn echtgenote Wendy, ontdekte in de nacht van het misdrijf dat de vrouw een ander had en hem wilde verlaten.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De verdachte werd in de fatale nacht in september wakker en zag zijn 46-jarige vrouw in de woonkamer sms'en met haar minnaar. Hij las de berichten op haar telefoon en kwam er zo achter dat ze wilde scheiden. Dat bevestigt advocate Simone van Hees na berichtgeving in BN DeStem.
OverrompeldVolgens Van Hees was de man volkomen overrompeld door het nieuws en bedroefd dat de vrouw, met wie hij drie kinderen had, bij hem weg wilde. Wat er daarna in het huis is gebeurd en hoe zijn vrouw om het leven is gekomen, is niet bekend.
ZIE OOK: Vrouw (46) komt om het leven in Zevenbergen
De man weet nog dat hij naar bed is gegaan en dat hij de nagels van Wendy in zijn schouders voelde toen ze hem van achteren vastpakte. Vanaf dat moment kan W, zich niets meer herinneren. "Toen hij 's ochtends wakker werd, zag hij Wendy dood naast zich liggen", aldus Van Hees.
ReanimatieW. belde meteen 112. De 24-jarige zoon van de man heeft nog geprobeerd zijn stiefmoeder te reanimeren, aldus de advocate.
Vader en zoon werden door de politie aangehouden. Als snel bleek dat de zoon niets met de dood te maken had. Over de aard van de verwondingen van Wendy wil Van Hees niets zeggen. Ook het Openbaar Ministerie zwijgt over de doodsoorzaak en de vermoedelijke toedracht van het misdrijf.
De zaak komt 5 januari voor de rechter.[Youtube:https://youtu.be/40_yIJwvZ0k]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.