Kledingoutlet zamelt ruim 20.000 euro in voor de CliniClowns

13 december 2016 om 17:11
nl
De jaarlijkse actie van Rosada Fashion Outlet voor het goede doel heeft 20.189 euro opgeleverd. De cheque werd ditmaal overhandigd aan CliniClowns.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Afgelopen zomer kregen bezoekers van de outlet langs de A17 bij Roosendaal een festivalhoedje als ze 1 euro doneerden aan CliniClowns.
"We wilden graag iets doen voor zieke en gehandicapte kinderen en het werk dat de CliniClowns doen is fantastisch. De CliniClowns laten de kinderen lachen, ontspannen en genieten. Ze zijn een lichtpuntje in het ziekenhuis voor kinderen die dat heel goed kunnen gebruiken. Daar leveren we  samen met onze bezoekers  heel graag een bijdrage aan", aldus Lianne Smits van Rosada Fashion Outlet.
HartverwarmendDominique Knaepen van CliniClowns nam de cheque in ontvangst. Ze noemde de actie hartverwarmend: "Echt geweldig dat Rosada Fashion Outlet en haar bezoekers CliniClowns een warm hart toedragen. Met dit bedrag kunnen we veel zieke en gehandicapte kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn. CliniClowns is afhankelijk van giften, dus deze cheque is meer dan welkom. We zijn er heel blij mee!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.