T.e.a.b. te koop in Manchester: Memphis Depay

14 december 2016 om 01:30
nl
Memphis Depay mag vertrekken bij Manchester United. Dat zei zijn coach José Mourinho dinsdag tegen de Britse krant The Guardian. De oud-PSV'er mag vertrekken tegen elk aannemelijk bod.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Depay stond dit seizoen maar één keer in de basis bij Manchester United. En dat was niet in de competitie, maar in een bekerduel. Meestal zit hij er op de bank of op de tribune.
Deze winter al wegVan Mourinho mag Depay, net als zijn ploeggenoot Morgan Schneiderlin, de komende transferperiode vertrekken.
Depay had eerder al aangegeven zelf weg te willen. Hij had het gevoel dat zijn carrière bij de Engelse club voorbij was.
Open voor vertrekMourinho wil daar wel bij helpen. "Ik sta altijd open voor interesse voor mijn spelers van andere clubs, maar meer nog luister ik naar de spelers zelf", zei de coach in de The Guardian.
"Als een speler bij mij aanklopt en zegt dat hij weg wil en er komt een fatsoenlijk aanbod, dan zal ik geen nee zeggen. Ik houd geen speler tegen, ook al stapt hij over naar een concurrent."
Kassa voor PSVAfhankelijk van het bedrag waarvoor Depay wordt doorverkocht, spint ook PSV garen bij een vertrek van de spits. Naar verluidt kreeg de Eindhovense club zo'n dertig miljoen euro voor de verkoop van Depay. Bij het doorverkopen vangt PSV nog een bedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro, blijkt uit documenten van Football Leaks.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.