PSV-fans weigeren kersttrui van hoofdsponsor: 'Doneer ze maar aan het Leger des Heils' - Omroep Brabant

PSV-fans weigeren kersttrui van hoofdsponsor: 'Doneer ze maar aan het Leger des Heils'

16 december 2016 om 19:51
nl
De 1200 PSV-supporters die de Eindhovense club zondag steunen tegen Ajax zien het niet zitten om een cadeautje van hoofdsponsor Energiedirect aan te trekken. Het energiebedrijf wilde alle fans een kersttrui geven, maar dat idee is al bij voorbaat afgeschoten door de fanatieke supportersgroep Lighttown Madness.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

In een open brief aan de directie van Energiedirect heeft Lighttown Madness op Facebook aangegeven dat het niet zit te wachten op de kersttruien. "Er is geen één van de 1200 supporters aankomende zondag bezig met Kerstmis of een bedankje van de sponsor. Wij willen maar één ding en dat is winnen."
"Die kersttrui van u is misschien leuk voor de 25ste aan de kerstbrunch bij de familie, maar aankomende zondag zullen wij uw trui niet dragen", is het duidelijke bericht van de supportersgroep.
[facebook:https://www.facebook.com/LighttownMadness/posts/1464342293585204]
Leger des HeilsDe 1200 truien hoeven van Lighttown Madness ook niet bij het grof vuil terecht te komen, men heeft er een andere bestemming voor. "Natuurlijk vinden wij het zonde wanneer er zoveel truien in de prullenbak zouden eindigen. Dus misschien is het, met de kerstgedachte in het achterhoofd, een idee om de teruggegeven truien te doneren aan het Leger des Heils."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.