IJshockeyers Destil Trappers winnen ruim van Hannover Scorpions

16 december 2016 om 23:27
nl
Na de nederlaag tegen Herner EV hebben de ijshockeyers van Destil Trappers zich herpakt. Vrijdagavond werd er met 6-2 gewonnen van Hannover Scorpions.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Destil Trappers won vijf keer op rij tot het afgelopen zondag op bezoek ging bij koploper Herner EV. Door een 2-0 nederlaag liep de achterstand op naar tien punten en kwam er een einde aan de zegereeks. Vrijdagavond heeft de ploeg zich weer herpakt, Hannover Scorpions werd in Tilburg verslagen.
Wachten op goalsNa veertig minuten spelen stond het nog slechts 1-0 voor Tilburg Trappers, het was tot bijna halverwege de wedstrijd wachten op dat doelpunt. Uiteindelijk liep men nog wel uit naar een ruime zege. Bij het laatste fluitsignaal stond het 6-2 voor de Tilburgse ijshockeyers.
Schorsing captainDiederick Hagemeijer moet zondag verstek laten gaan tegen rivaal Füchse Duisburg. De aanvoerder liet zich gaan nadat hij een tik kreeg en de scheidsrechters niet ingrepen. Net als een week geleden haalde hij daardoor het einde van de wedstrijd niet en volgt er een schorsing.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.