Meterslange kapsalons, de nieuwe 'New Kids' trailer en een doof-blinde jongen met een gouden stem

17 december 2016 om 21:54
nl
Wie heeft de mooiste kerstverlichting van Brabant? Wie krijgt een kapsalon van een meter op? Hoe mooi is de Grote Kerk in Breda verlicht? Hoe lomp is de nieuwe New Kids-trailer? Hoe gaat de moordzaak rond Miet van Bommel verder verlopen? Kan een blind-dove jongen mooi zingen? De antwoorden vindt u hier in de Brabantse week in tweets en filmpjes.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen

"Ik ben echt keilam"De jongens van New Kids brachten deze week een trailer uit van hun nieuwe film die volgend jaar in productie gaat. Dit keer over een Brabantse low-budget stuntman Ron “Ik ben echt keilam” Goossens. Maar schrik niet, het draait zoals vanouds om explosies, bier en gescheld in hun puurste vorm.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=jfnzCfFYLic]
Het mooiste Kersthuis van BrabantKerst komt eraan! En bij Kerst hoort voor sommigen een mooi versierd Kersthuis om in de stemming te komen. Omroep Brabant is op zoek naar de mooiste en een van de genomineerden is de kerst-tuin van Riny Vogels en Nellie Boer uit Raamsdonksveer.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=RI9cAlxAe4o]
Lange kapsalonEn met Kerst komt natuurlijk ook veel eten aan te pas. In Breda mogen culinaire avonturiers zich aan deze maal wagen: een meter kapsalon. Wie durft?
[tweet:https://twitter.com/erik_peeters/status/809381335714463744]
Moordzaak Miet van Bommel heropendDe moordzaak rond Miet van Bommel uit Bladel is na 24 jaar heropend. Er kwam nieuw bewijs aan het licht dat erop zou wijzen dat zij ook seksueel misbruikt is. Inmiddels zijn er meer dan 75 tips binnengekomen.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=GXupBpSXpvk]
Blind en doof en toch mooi zingenHij mag misschien wel doof en bijna blind zijn, maar Jeff Horsten uit Waspik kan prachtig zingen. Door het sydroom van Usher, verliest hij zijn zicht en gehoor. In de onderstaande videoclip vraagt hij aandacht voor de ziekte en het is in twee weken al meer dan 12.000 keer bekeken.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=lgNcvAsIPr4]
KerstverlichtingDe Grote Kerk in Breda is vanaf deze week elke avond prachtig verlicht. Het schittert als nooit tevoren en voorbijgangers maakten prachtige kiekjes.
[tweet:https://twitter.com/cavandermaat/status/806590704319418368][tweet:https://twitter.com/Marijkekleur/status/810192065959264257]


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.