Worstenbroodjes bakken met Manuela van Heel Holland Bakt, grijp nu je kans voor het goede doel - Omroep Brabant

Worstenbroodjes bakken met Manuela van Heel Holland Bakt, grijp nu je kans voor het goede doel

18 december 2016 om 08:51
nl
Een workshop Brabantse worstenbroodjes bakken door de Roosendaalse Manuela van Heel Holland Bakt, met je hockeyteam een training krijgen van hockeyers Tim Jenniskens uit Tilburg en Rogier Hofman uit Vught of samen met staatssecretaris Klaas Dijkhoff naar een wedstrijd van PSV. Heb je hier altijd al van gedroomd? Grijp dan nu je kans in de Serious Request veiling.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Je kunt in de veiling bieden op onder meer deze items met een Brabants tintje. Ook dineren in de showroom van IKEA in Breda, de olympische badmuts van openwaterzwemmer Ferry Weertman uit Eindhoven en een gesigneerde tas en hockeystick van Maartje Paumen van HC Den Bosch behoren tot de veilingitems.
Zondagavond is het zover. Dan sluit DJ Hardwell in zijn thuisstad Breda de deuren van het Glazen Huis voor de jaarlijkse 3FM-actie Serious Request. Bieden op opvallende veilingitems kan echter al.
LEES OOK: Horeca Breda mag 24 uur per dag open tijdens Serious Request
Dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende maken vanaf zondagavond tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda. Ze mogen daarbij niet eten.
Met de actie vraagt 3FM aandacht voor longontsteking: een stille ramp die jaarlijks 900.000 kinderen het leven kost. Het Glazen Huis stond in 2008 ook in Breda.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.