PSV-aanvoerder Luuk dolblij met broer Siem: 'Dat hij het doet, is heel speciaal'

18 december 2016 om 20:15 • Aangepast 21 november 2020 om 05:09
nl
“Dat hij het doet, is wel heel speciaal”, zei een glunderende PSV-aanvoerder Luuk de Jong over de gelijkmaker van zijn broer Siem tegen Ajax.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De oudste van de broers De Jong kwam na een uur spelen in het veld en tekende in de tachtigste minuut met een subtiele actie voor de gelijkmaker.
“Het is heerlijk dat juist Siem hier scoort. Hij juichte niet, maar natuurlijk is hij blij”, aldus Luuk over het Ajax-verleden van zijn broer.

Wachten op privacy instellingen...

Hoop“Natuurlijk hadden we hier liever gewonnen, maar uiteindelijk moeten we blij zijn met een gelijkspel. Feyenoord heeft een gat geslagen, maar het is wel eens gekker geweest. Het is nog lang niet gedaan. Ik verwacht niet dat zij alles gaan winnen.”

Wachten op privacy instellingen...

Gretigheid“Siem viel weer uitstekend in en die gelijkmaker was terecht”, zei trainer Phillip Cocu na afloop. “Die gretigheid uit de tweede helft miste ik in de eerste helft. Toen hebben we de bal een halfuur lang weggegeven en dat was veel te lang.”
Strijdbaar"Onze eerste helft was niet goed. Slordig, heel slordig. De tweede helft was veel beter. Daar moeten we ons aan vasthouden. We gaan met een strijdbaar gevoel de winterstop in. We staan er redelijk voor en willen kampioen worden. Die mogelijkheden zijn er."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.