Video

Het is begonnen! Veel drukte bij start Serious Request

19 december 2016 om 07:49 • Aangepast 21 november 2020 om 05:09
nl
Met het opsluiten van dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis, is de jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request zondagavond officieel begonnen. Dj Hardwell deed de deur van de studio in zijn stad Breda om tien voor half negen op slot.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De Grote Markt, waar het Glazen Huis dit jaar staat, staat zondagavond vol met mensen. Niet alleen zagen zij hoe de dj's werden opgesloten, ook kunnen ze met de voetjes van de vloer. Dj Hardwell geeft namelijk nog een show op het dak van het Glazen Huis.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Geen katHet is de eerste keer dat geen drie maar twee dj's zes dagen lang non-stop radio en tv maken zonder dat ze daarbij eten. Eind vorige maand was er nog het plan dat de dj's gezelschap zouden krijgen van een asielpoes. Maar die kat had inmiddels al een nieuw thuis gevonden.
Tilburger Domien Verschuuren, die al twee keer eerder in het Glazen Huis zat, liet eerder deze week weten dat het een zware editie wordt, maar dat hij het leuk vindt mee te werken aan vernieuwing.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Stille ramp'De opbrengst van de actie gaat ieder jaar naar een zogenoemde stille ramp, in samenwerking met het Rode Kruis. Dit keer heeft de radiozender gekozen voor kinderen die sterven aan longontsteking. Dat zijn er jaarlijks zo'n 900.000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.