Groep jongens mishandelt echtpaar - Omroep Brabant

Groep jongens mishandelt echtpaar

20 december 2016 om 22:28
nl
Archieffoto
Archieffoto
Een echtpaar is dinsdagmiddag rond drie uur mishandeld door drie jongens uit Oisterwijk. Ze liepen daarbij flinke verwondingen op. De politie heeft de drie jongens na een zoektocht op kunnen pakken.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

De man liep samen met zijn vrouw door het centrum toen hun pad gekruist werd door drie jongens. Een van de drie maakte een opmerking, maar het stel reageerde daar niet op. De man en vrouw liepen verder, maar ineens werd de man zonder enige aanleiding in zijn rug getrapt. Hij werd geslagen en zijn vrouw werd uitgescholden.
OntredderdDe jongens gingen vervolgens weer weg en lieten het echtpaar ontredderd achter. De man en de vrouw belden de politie, die snel ter plaatse kwam. Twee agenten in burger gingen op pad om de jongens te zoeken. Toen ze langs het station fietsten zagen ze de jongens op het perron staan. De drie zijn aangehouden en overgebracht naar de politiecel in Tilburg. Daar worden ze verhoord.
De man heeft aangifte gedaan en een getuige heeft zich bij de politie gemeld. De jongens zijn 17, 18 en 19 jaar en zitten nog vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.