Dronken karaoke slaat aan: Ward mag zingen op eindfeest Glazen Huis - Omroep Brabant

Dronken karaoke slaat aan: Ward mag zingen op eindfeest Glazen Huis

21 december 2016 om 16:30
nl
Van karaoke zingen in een dronken bui tot een optreden op het eindfeest van 3FM Serious Request. Het is de Bredase student Ward van Zanten gelukt. Zijn Bredase versie van Frank Sinatra's 'New York New York' ging dinsdag viraal op internet. Hij heeft meer dan 5000 euro ingezameld en mag dus zingen op het eindfeest. Als Domien Verschuuren zijn belofte nakomt.
Profielfoto van Meeuwsen Marrie
Geschreven door
Meeuwsen Marrie

In de nacht van maandag op dinsdag greep Ward zijn kans bij het Glazen Huis. Hij pakte de microfoon en blies dj Domien Verschuuren en nachtgast Dionne Stax van hun stoelen. Daarop volgden duizenden clicks en likes op internet.[youtube:https://youtu.be/m5qu1ZQwd6w]'Wie helpt er mee, Ward naar het Chassé'Twee vriendinnen van Ward voerden afgelopen nacht actie bij het Glazen Huis. Met een groot spandoek met de tekst "Wie helpt er mee? Ward naar het Chassé!" scandeerden ze zijn naam over de Grote Markt.
Na een nacht met iets meer slaap dan de nacht ervoor, stapte de zingende student woensdagochtend weer naar het Glazen Huis. Met Domien maakte hij de volgende deal: "Als jij vijfduizend euro ophaalt, dan geef ik jou zaterdag een plekje op de eindshow", beloofde de dj.
Geld stroomt binnenAmper vier uur na de start van zijn actie heeft Ward al ruim 3500 euro bij elkaar gesprokkeld. Met nog een aantal dagen te gaan, zit dat optreden dus wel snor. Halverwege woensdagmiddag stond de teller op 5500 euro.
Anton doneerde twintig euro: "Ward, je bent een pretletter, geniet van je show!", moedigt hij de student aan. "Dit is de volgende nachtburgemeester van Breda", denkt Fiep die tien euro betaalde. Leon heeft er zelfs vijftig euro voor over om Ward weer te zien stralen: "Sing Ward! Sing!"
Ward doet ook de vrouwenharten sneller kloppen. Ellen doneerde 25 euro. "Hardop gelachen! Graag nog een keer inclusief moves!" Ook Naomi heeft Ward in haar hart gesloten. "Heb me kapot gelachen om deze gast - heerlijk!!", ze doneerde tien euro. En Lotte heeft vijftien euro over voor de student. "Wardstikke knap, ben je nog vrijgezel?"
'Over twee dagen is het weer voorbij'Hoe de Bredase student omgaat met al die aandacht. Dinsdag dacht hij nog dat de hype rond zijn persoon snel over zou waaien. "Nu gaat het viral en over twee dagen is het weer voorbij, gelukkig", zei hij tegen Dumpert.nl. Dat had hij toch even mis.[youtube:https://youtu.be/1gQAC-ipANE]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.