Wie heeft 'Het Mooiste Kersthuis van Brabant'? Stem nu op Facebook!

22 december 2016 om 21:12
nl
Wie heeft het mooiste kersthuis van Brabant vroegen wij aan onze lezers? Er kwamen honderden reacties op. Vijf daarvan hebben wij genomineerd en vanaf donderdagavond acht uur kan er worden gestemd welk huis de titel 'Mooiste kersthuis van Brabant' mag dragen. Bekijk hieronder de genomineerden.
Profielfoto van Bergen Manon van
Geschreven door
Bergen Manon van

Genomineerde 1: RaamsdonksveerRiny Vogels en Nelly Boer hebben hun tuin omgetoverd tot een echte kersttuin, die elke dag open is voor publiek. Iedereen mag komen genieten van de vijftienduizend lichtjes, vierhonderd bomen, driehonderd kerstmannen en tweeduizend kerstballen.
[youtube:https://youtu.be/RI9cAlxAe4o]Vind je de kersttuin in Raamsdonksveer de mooiste? Stem dan op onze facebookpagina.
Genomineerde 2: SchijfDe 19-jarige Martijn Overveld bouwt al een paar jaar zijn ouderlijk huis om tot een echt kersthuis. Er hangen zo'n 15.000 lampjes en de lichtgevende ornamenten maakt hij zelf.
[youtube:https://youtu.be/Ep79Kenzjck]Vind je het huis en de tuin in Schijf de mooiste? Stem dan op onze facebookpagina.
Genomineerde 3: BakelHet begon met een paar huisjes in een hoekje van de woonkamer. Maar elk jaar kwamen er huisjes en poppetjes bij. Inmiddels heeft de familie Flieger een heus kerstdorp in de kamer staan.  
[youtube:https://youtu.be/VQBQ5g-qu7s]Vind je het kerstdorp in Bakel de mooiste? Stem dan op onze facebookpagina.
Genomineerde 4: Veldhoven30.000 lampjes, allemaal knipperend op de maat van muziek. De kerstshow in de tuin van de familie Visser is al een paar jaar een begrip in Veldhoven. De show wordt twee keer per avond opgevoerd en trekt elke voorstelling veel bezoekers.
[youtube:https://youtu.be/ijc60Pn_x-k]Vind je de lichtshow in Veldhoven de mooiste? Stem dan via op onze facebookpagina.
Genomineerde 5: BoxtelTheo en Monique Blom uit Boxtel zijn enorme kerstfans. Al achttien jaar versieren ze hun huis van buiten én van binnen. Het is een gezamenlijke hobby maar het echtpaar vindt het ook fijn als anderen ervan genieten.
[youtube:https://youtu.be/kGvIjB2zYv8]Vind je het kersthuis in Boxtel de mooiste? Stem dan op onze facebookpagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.