Video

Miss Montreal raakt gevoelige snaar met liedje over Tijn: 'Je bent een voorbeeld voor ons allemaal'

22 december 2016 om 23:53 • Aangepast 21 november 2020 om 05:01
nl
Als er een jongen met recht een held genoemd mag worden, is het wel de 6-jarige Tijn uit Hapert. Zijn actie om nagels te lakken voor Serious Request gaat de hele wereld over. Hij heeft inmiddels een miljoen euro opgehaald. Miss Montreal zong er donderdag een liedje over in het Glazen Huis.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

De zangeres schreef het liedje in een halfuur en zong het direct live in het Glazen Huis.
Het refrein van het liedje luidt:Je bent een voorbeeld voor ons allemaalJe bent een held, een jongenJe bent een eeuwig mooi verhaal

Wachten op privacy instellingen...

'Tranen van vreugde'De vader van Tijn, Gerrit Kolsteren, is geraakt door het nummer. "Echt, voor het eerst in heel lange tijd kwamen er heel veel tranen. Niet van verdriet, maar van pure vreugde en dankbaarheid", vertelt hij aan Omroep Brabant. "We hebben dit samen met hem bedacht, maar het is Tijn zijn karakter en persoon die dit heeft veroorzaakt."
LEES OOK: Wat een held! Tijn haalt miljoen op voor Serious Request
Tijn is ongeneeslijk ziek en wilde deze week iets positiefs doen. Die missie is alvast meer dan geslaagd. Tijn heeft hersenstamkanker (DIPG), een zeldzame ziekte die jaarlijks bij vijftien tot twintig kinderen wordt vastgesteld. Genezing is uitgesloten. Bekijk hier de actuele stand van de nagellak-actie van Tijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.