Wat is de grootste flop van 2016? Jij mag het zeggen

28 december 2016 om 13:03 • Aangepast 21 november 2020 om 04:54
nl
2016 zit er alweer bijna op. Het perfecte moment om even terug te blikken op alle belangrijke Brabantse gebeurtenissen van afgelopen jaar. Omroep Brabant doet dit met 'eindejaarspolls'. Vandaag zijn we benieuwd wat jij de grootste flop van 2016 vindt.
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

Haarscheurtjes in de MerwedebrugDe 55 jaar oude Merwedebrug ging op 11 oktober dicht voor vrachtverkeer omdat er in draagbalken haarscheurtjes werden gevonden. Twee dagen later scherpte Rijkswaterstaat de maatregelen aan: bussen mochten er ook niet meer over rijden. Personenauto's mochten wel over de brug rijden. Op 9 december was de Merwedebrug weer open voor vrachtwagens en bussen.
Miljoenen repen van Mars teruggehaald om stukjes plasticVier miljoen repen uit supermarkten en snoepautomaten in Nederland én miljoenen repen uit 54 andere landen werden door Mars Nederland teruggehaald. In de repen Mars, Snickers, Milky Way Mini, Celebrations en Mini Mix die in de fabriek in Veghel waren gemaakt, werden stukjes plastic gevonden. Deze zouden tot verstikking kunnen leiden.

Wachten op privacy instellingen...

PSV-supporters vernederen bedelaars in MadridPSV-supporters hebben zich flink misdragen in Madrid. Drieduizend fans reisden naar de Spaanse hoofdstad voor de kraker tegen Atlético Madrid. Enkele supporters kleineerden bedelaars, onder meer door geld voor hun ogen te verbranden. De club legde de schuldigen een stadionverbod op.
Yuri van Gelder weggestuurd van de Olympische SpelenTurner Yury van Gelder moest de Olympische Spelen in Rio verlaten omdat hij buiten het olympisch dorp alcohol had gedronken. TeamNL stelde dat de ringenspecialist de normen en waarden van de olympische ploeg had overtreden. De turner gaf toe dat hij alcohol op had, maar zei de sanctie veel te zwaar te vinden. Hij vocht de beslissing zonder succes aan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.