‘Raak me niet aan! Ik pak jullie!’ Grofgebekte dronkaard toont urenlang nul respect voor politie

30 december 2016 om 13:38
nl
Een 34-jarige man heeft zich donderdagnacht flink misdragen in het uitgaanscentrum van Breda. In een dronken bui zorgde hij voor onrust rondom een café, later schoot hij volledig uit zijn slof toen de politie hem naar zijn identiteitsbewijs vroeg. Toen hij dit niet wilde geven, sloeg de vlam in de pan.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Bij de politie kwam rond halfdrie ’s nachts de melding binnen dat een man lastig was voor de deur van een café aan de Reigerstraat. De man was dronken en wilde zich niet legitimeren. Om die reden mocht hij de kroeg niet in. Dat pikte hij niet.
'Raak me niet aan!'De agenten vroegen de man om zijn identiteitsbewijs. Dit weigerde hij te laten zien, ondanks verschillende verzoeken. Hierop besloten de dienders hem te fouilleren om zo zijn identiteit te kunnen vaststellen.
Toen de agenten hem mee wilde nemen naar een rustigere plek, werd de man kwaad. “Raak me niet aan!”, riep hij, waarna hij een dreigende houding aannam. De agenten pakten hem stevig vast, maar de verdachte verzette zich flink.
'Ik pak jullie!'Om hem te kalmeren, werd hij vastgezet tegen een politieauto. De agenten en alle omstanders hoorden dat de man riep: ”Kankerwijf, jullie gaan mij hiervoor betalen.” Ook riep hij: “Ik pak jullie, kankerhomo’s". Verschillende omstanders riepen tegen de verdachte dat hij zich moest gedragen en respect moest tonen voor de politie.
Nadat de verdachte tegen de agenten had geroepen dat hij ze dood zou maken was de maat vol: hij werd geboeid in de auto gezet. Tussendoor bespuugde hij de agenten. De man bleef, zelfs toen hij in een politiecel zat, de agenten beledigen en bedreigen.
Tegen de 34-jarige man uit Bergen op Zoom wordt een ‘fors proces-verbaal’ opgemaakt, verzekert de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.