Bezoekers Efteling klagen over lange wachtrijen en dichte attracties: ‘Het weer helpt niet mee’

30 december 2016 om 15:07 • Aangepast 21 november 2020 om 04:49
nl
De Efteling ontvangt momenteel veel klachten van bezoekers: de wachttijden zouden deze week erg lang zijn en veel grote attracties in het park zouden zijn gesloten. De Efteling erkent de problemen in het park, maar stelt er door de weersomstandigheden weinig aan te kunnen doen.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Op de Facebookpagina van het park stellen sommige bezoekers dat er tijdens hun bezoek maar weinig attracties open waren. Dat klopt, beaamt een woordvoerder van het park. Het heeft te maken met de onverwachte weersomstandigheden.
Vorst“Deze week helpt het weer niet mee. Door vorst kunnen bijvoorbeeld de achtbanen vanwege veiligheidsvoorschriften niet open, dus dan kunnen we niet anders dan die attracties sluiten”, aldus een woordvoerder.
Dat de wachttijden lang zijn is daar volgens het park een gevolg van. “Omdat grote attracties dicht zijn is het bij andere attracties drukker. Het bezoekersaantal is verder naar verwachting. Het is niet eens extreem veel drukker dan vorig jaar."

Wachten op privacy instellingen...

CompensatieMensen die ontevreden zijn over hun bezoek komen ‘mogelijk in aanmerking voor compensatie’. “Zij krijgen een kaartje om terug te komen op een andere dag”, aldus de woordvoerder. "Bovendien zijn er alternatieven voor de gesloten attracties beschikbaar, zoals een schaatsbaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.