Man opgepakt na vondst dode vrouw in huis Ossendrecht

14 april 2018 om 15:43
nl
In een huis aan het Putsmolentje in Ossendrecht is zaterdag het lichaam gevonden van een vrouw. Een man is in het huis aangehouden. Rond kwart voor drie 's middags kreeg de politie een melding over een gewonde vrouw in het huis. Toen de hulpdiensten aankwamen, konden ze niets meer voor het slachtoffer betekenen.
Profielfoto van Ronnie Vermonden
Geschreven door
Ronnie Vermonden

De politie onderzoekt wie de vrouw en de man zijn en wat de doodsoorzaak van de vrouw is. Volgens buurtbewoners zou het gaan om een jong Pools stel dat het huis huurde. Ze zouden bij een betonbedrijf in de buurt werken. De politie heeft een misdrijf nog niet bevestigd, maar alles wijst erop dat het om een misdrijf in de relationele sfeer gaat. 

Derde bewoner
In het huis woont nog een man. Die was zaterdagmiddag niet aanwezig, hij deed boodschappen. Toen hij terugkwam, trof hij een hoop politie voor de deur aan. Hij mocht het huis niet meer in. 

Wachten op privacy instellingen...

De politie zette de omgeving af. Er werden mensen verhoord. Verder werd er sporenonderzoek gedaan. De politie verwacht dat het onderzoek in en rond het huis nog zeker tot maandag duurt.

 

Wachten op privacy instellingen...

Bedrijven
Aan het Putsmolentje zijn veel bedrijven gevestigd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.