Automobiliste ernstig gewond bij ongeluk door gladheid op Achtmaalseweg in Achtmaal

3 januari 2017 om 08:37
Hulpdiensten zijn dinsdagochtend uitgerukt voor meerdere ongelukken door gladheid in West-Brabant. Bij een ongeluk in Achtmaal raakte een automobiliste ernstig gewond.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Het ongeluk gebeurde rond kwart over zeven op de Achtmaalseweg. Het slachtoffer raakte met haar auto in een slip en botste vervolgens tegen een boom.
TraumahelikopterMeerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door de brandweer uit het wrak bevrijd en met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Dinsdagochtend was het ook raak op de Nieuwmoerseweg in Achtmaal. Daar belandde een automobiliste in de sloot. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Verder waren er ook ongelukken op de A27 bij knooppunt Sint Annabosch, op de Weg naar Wouw in Huijbergen en op de Dinteloordseweg in Steenbergen. Daar kwam een vrouw om het leven.
[Tweet:https://twitter.com/Politie_Rdaal/status/816185144629460992]
Gladheid, code geelVooral op de lokale wegen in West-Brabant was het dinsdagochtend erg glad zijn. Het KNMI gaf daarom code geel af.
ZIE OOK: Veel ongelukken in Brabant: 'Sommige wegen zijn spekglad'

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...