Geffen rouwt om doodgereden Anouk (22): 'Het was zo'n lief meisje'

3 januari 2017 om 18:44
nl
Bloemen en kaarsjes markeren de plek waar de 22-jarige Anouk Schuurmans uit Geffen op nieuwjaarsdag is doodgereden. Ze was op weg van haar woonplaats Geffen naar Oss om Nieuwjaar te vieren. Op de Julianasingel in Oss werd ze van haar fiets gereden. Later op nieuwjaarsdag overleed ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

In Geffen, waar veel mensen Anouk kennen, is het verdriet groot. Bij het Kruidvat, waar zij vanaf haar vijftiende werkte, is een hoekje ingericht met een condoleanceboek. De klap is keihard aangekomen bij het personeel, zegt een medewerkster: "Anouk was een heel lief meisje die haar werk altijd erg goed deed. Zij gaf s' avonds vaak leiding aan de vulploeg."
CondoleanceboekDe duidelijk aangeslagen filiaalmanager: "Wij hebben in overleg met de familie, een condoleanceregister in de winkel gelegd. Daar schrijven veel mensen iets in."  
PlankgasDe chauffeur van de auto die Anouk heeft aangereden, is na het ongeluk plankgas doorgereden. De auto is later in Oss teruggevonden. Drie mannen van 21, 28 en 30 jaar oud uit Nijmegen zitten als verdachten vast.
De recherche is druk bezig met het onderzoek naar het ongeluk, laat de politie weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.