PSV-talent Dante Rigo tekent contract tot 2020 - Omroep Brabant
Video

PSV-talent Dante Rigo tekent contract tot 2020

4 januari 2017 om 16:59
nl
Dante Rigo en PSV hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De net pas 18 jaar geworden middenvelder zou voor de kerst al zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot 2020. Omdat hij toen ziek werd, is besloten om de ondertekening van het contract uit te stellen tot net na het trainingskamp in Spanje.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Rigo wordt door velen gezien als één van de grootste talenten uit de PSV-opleiding. Aad de Mos omschreef de jonge Belg eerder als een kruising tussen Mark van Bommel en Pep Guardiola.
[YouTube:https://youtu.be/fzXDIlOv4y8]
Samen met Sam Lammers maakt Dante Rigo deel uit van de PSV-selectie dat op dit moment op trainingskamp is in Jerez de la Frontera. Het tweetal speelt hun wedstrijden bij Jong PSV, maar traint al regelmatig mee met het eerste team. Nu dus ook een hele week in Zuid-Spanje.
Zwaar maar leerzaam"Leuk en leerzaam om dit hier mee te maken", aldus Rigo. "Het tempo is hoger dan bij Jong PSV en het is trijdens de training ook harder werken. De trainingen zijn zwaarder, maar natuurlijk voor ons wel erg leerzaam."
En ook Jong PSV-collega Sam Lammers geniet van het traingskamp in het luxe resort. De topscorer van Jong PSV vindt het ook eervol dat hij is meegevraagd.
"De accomodatie en de velden hier zijn geweldig. Het is wel een beloning dat ik het goed heb gedaan de afgelopen tijd. Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk spelen en dan is het fantastisch dat ik hier mee naartoe mag."
OefenwedstrijdenAan spelen zal het jonge duo ook nog toekomen in Spanje. Later in de trainingsweek speelt PSV nog oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund en SC Freiburg. De bedoeling is dat alle spelers dan in actie zullen komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.