Wat vind jij van de politiek? Geef je mening!

11 januari 2017 om 15:50
nl
Op 15 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer en daarna komt er een nieuw kabinet. Het belooft een spannende strijd te worden, waarbij de kiezer het uiteindelijk voor het zeggen heeft. Omroep Brabant wil graag weten wat de kiezers in Brabant bezighoudt.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Sinds de uitkomst van referenda over Oekraïne en Brexit en de overwinning van Donald Trump wordt er veel gezegd en geschreven over de onvrede,  bezorgdheid of boosheid van een deel van de kiezers. In Amerika, Europa en in Nederland.
Maar hoe zit dat nou precies? Zijn burgers inderdaad bezorgd over de toekomst of boos op de politiek of eigenlijk helemaal niet? Wat zit ze precies dwars? En als het zo is dat politici niet meer worden vertrouwd, waardoor komt dat dan? Maar ook: wat is in ons land goed geregeld en moet zeker zo blijven? En wat moet er veranderen?
Vertel het ons!Omroep Brabant wil het allemaal graag weten. In plaats van deskundigen aan het woord te laten, vragen we het nu aan jou. We nodigen je van harte uit om mee te doen aan een publieksonderzoek. Doel is een nog beter beeld te krijgen wat er leeft onder de bevolking.
Je kunt je mening geven door hier te klikken en een korte vragenlijst in te vullen.
>> Ga naar de enquete<<
We stellen het erg op prijs als je meedoet. Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.
Omroep Brabant doet dit publieksonderzoek samen met de regionale omroepen van Utrecht, Friesland, Zuid-Holland (RTV Rijnmond en Omroep West), Zeeland en de NOS. De vragenlijst is ook op hun website te vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.