Man doodgeschoten in Breda, mogelijk liquidatie

7 januari 2017 om 10:25 • Aangepast 21 november 2020 om 04:35
nl
Een man is vrijdagavond doodgeschoten op de Lunetstraat in Breda. Het gaat vermoedelijk om een 60-jarige Bredanaar, meldt de politie. Hij is een bekende van de politie en er wordt dan ook onderzocht of er sprake is van een liquidatie. Er is nog niemand aangehouden.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel
Wachten op privacy instellingen...

"Bij de politie kwam iets voor half twaalf een melding binnen dat iemand schoten had gehoord", vertelt politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk. "De man is gereanimeerd door agenten en later door ambulancepersoneel, maar hulp mocht niet meer baten."

Wachten op privacy instellingen...

Volgens een fotograaf geven meerdere getuigen aan dat er een auto stopte, de bijrijder uitstapte en vervolgens begon te schieten op de man. Of er inderdaad een auto bij de schietpartij betrokken was, onderzoekt de politie. "Vermoedelijk is de dader er inderdaad in een auto vandoor gegaan", zegt de woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

De politie is bezig met een buurtonderzoek in de omgeving van de Lunetstraat en de Dijkstraat en heeft de omgeving afgezet. "De technische recherche doet onderzoek."
Agenten hielden in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige man uit Etten-Leur aan omdat hij weigerde te vertrekken en van dichtbij foto's wilde maken van de overledene.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.