Brabantse Krokodel ligt straks overal in de frietzaak

9 januari 2017 om 16:13
nl
De Krokodel is ‘af’ en ligt vanaf februari in horecazaken. De Bredase ’uitvinders' Freek Haverman, Guillaume de Beer en Jeroen Balkenende onthulden deze week de uiteindelijke versie van de frikandelkroket-hybrid.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Het was even stil rond de snack, want het drietal uit Breda was druk bezig de Krokodel gereed te maken voor frietzaken, cafés en kantines.
De uiteindelijke commerciële versie van de snack wordt niet langer handgemaakt: de productie ligt in handen van snackbedrijf Beckers.
ZIE OOK: Krokodel: voor wie in de friettent niet kan kiezen tussen kroket en frikandel
Voor wie niet kan kiezenDe combinatie van een frikandel met een kroket is bedoeld voor iedereen die moeilijk knopen kan doorhakken in de friettent. De Krokodel is een kroket gevuld met frikandelragout. Freek Haverman bedacht hem. Samen met zijn zakenpartner Jeroen Balkenende vonden ze een chef-kok in Amsterdam voor de verdere ontwikkeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.