Vandaag in Brabant staat er een Boef voor de rechter

11 januari 2017 om 08:52
nl
De bekende rapper Boef uit Tilburg staat vandaag voor de rechter in Breda omdat hij een politieagent beledigd zou hebben.
Profielfoto van van den Heuvel Peer
Geschreven door
van den Heuvel Peer

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Boef kwam in opspraak door een aantal vlogs waarin hij politieagenten in Tilburg beledigde. De rapper werd opgepakt bij club Epic, omdat hij zich niet hield aan 'gedragsregels' die hem waren opgelegd.
  • Vandaag kun je op station Roosendaal gewoon weer de trein nemen. Gisteren waren er de hele dag problemen nadat een brand een stroomstoring had veroorzaakt.
  • Vandaag valt er af en toe regen of motregen. Er steekt een vlagerige wind op en de temperaturen stijgen tot 9 of 10 graden. 's Nachts koelt het af tot 3 of 4 graden.


[youtube:https://youtu.be/M135ojO_q1w]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • 'Meiden van Holland' van pornoster Kim Holland heeft een erotische film opgenomen in een biechthokje van de St. Jozefkerk in Tilburg aan de beurt. Omroep Tilburg ontdekte de film bij toeval, de pastoor reageert geschrokken.
  • Feestzanger Johnny Gold uit Almkerk zegt dat hij is belaagd en met de dood is bedreigd naar aanleiding van zijn omstreden nummer 'Daar mot een piemel in'. "Ik ontving een mail dat ze me wilde opknopen aan een viaduct langs de A27."
  • Het programma Opsporing Verzocht heeft tien tips binnengekregen over de liquidatie van Peet van der Linde (60).  Eerder bleek dat Van der Linde ontlastende verklaringen heeft afgelegd over Klaas Otto.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=hEKUdP-rG8E]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De A59 bij knooppunt Hintham bij Rosmalen lag woensdagochtend vroeg bezaaid met kippen. Een aanhanger van een vrachtwagen vloog woensdagochtend rond halfvijf in brand. Door de brand kwamen negenhonderd kippen om.
  • Het lijkt erop dat de het windmolenpark op het industrieterrein Moerdijk er ondanks alle verzet toch komt. De provincie zegt dat ze zich moet houden aan de afspraken die gemaakt zijn met minister Henk Kamp.
  • Kernreactor Doel 4 in België is dinsdag onverwacht stilgevallen na een stoomontsnapping. Een man raakte zwaargewond. Kerncentrale Doel staat op een steenworp afstand van Ossendrecht.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=GX5LQrdPTdg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!