Man rijdt door na botsing in Budel, slachtoffer in zorgwekkende toestand opgenomen in ziekenhuis

11 januari 2017 om 18:46 • Aangepast 21 november 2020 om 04:27
nl
In Budel is woensdagmiddag een zwaargewonde, oudere man gevonden. De politie denkt dat hij is aangereden door een auto. De bestuurder van deze wagen was na de botsing doorgereden. Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

Hij werd tegen twee uur gevonden op de kruising van de Bergbosweg met de Gastelse Heikant. Het gaat om een man van 86 uit Budel. De automobilist is een dorpsgenoot van 68. Hij zit nog vast voor verhoor.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Waarschijnlijk betrokken'De automobilist had op een politiebureau in de buurt gezegd dat hij waarschijnlijk bij het ongeluk betrokken was. Sporen op de plek van het ongeval maakten de politie dat het inderdaad zijn wagen moet zijn geweest waarmee de andere Bulander was aangereden.  
Een traumahelikopter moest worden ingeschakeld om hulp te verlenen. Verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Bergbosweg met de Gastelse Heikant.
Vaker doorrij-incidentenHet lijkt de laatste tijd steeds vaker voor te komen dat mensen doorrijden na een ongeluk. In lang niet alle gevallen kan de dader worden achterhaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.