Uitbater café Spits in Waalwijk bedreigd met vuurwapen bij overval

12 januari 2017 om 11:38
nl
De twee gewapende en gemaskerde mannen die woensdagavond café Spits in Waalwijk hebben overvallen, gebruikten daarbij een vuurwapen. Ze bedreigden de uitbater van het café aan de Grotestraat met het wapen. Niemand raakte gewond bij de overval.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Toen de mannen het café binnenvielen was het slachtoffer in de keuken. Hij liep het café weer in en werd ineens geconfronteerd met de gemaskerde mannen. Er waren op dat moment geen klanten in het café.
GevluchtDaarna werd de man gedwongen het geld uit de gokkasten te halen. Nadat hij geld uit de gokkasten had gehaald, moest hij weer terug de keuken in. Daar heeft hij gewacht tot de mannen weg waren. Toen hij zijn vrouw hoorde, durfde hij het café weer binnen te gaan. De daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.
De één was ongeveer 1,75 meter lang en de ander tien centimeter langer. Beiden hebben ze een normaal postuur. Ze spraken goed Nederlands. Verder is de beschrijving van de daders summier, omdat ze helemaal in het zwart gekleed waren en hun gezicht hadden bedekt met een sjaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.