Luciano Narsingh voor 4,6 miljoen euro naar Swansea City

12 januari 2017 om 18:52
nl
PSV heeft Luciano Narsingh voor 4,6 miljoen euro verkocht aan Swansea City. De vleugelaanvaller heeft bij de club uit de Premier League een contract voor 2,5 seizoen getekend.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Narsingh onderging donderdag met succes de medische keuring. Laat in de middag zette de 26-jarige aanvaller zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2019. Swansea City maakt bekend dat het 4,6 miljoen euro voor de speler betaalt. Zaterdag speelt Swansea City tegen Arsenal, Narsingh komt dan nog niet in actie.[tweet:https://twitter.com/SwansOfficial/status/819586217515814912]Narsingh werd twee keer kampioen met PSV. In dienst van de Eindhovenaren kwam de rechtsbuiten tot 159 wedstrijden. Daarin kwam hij tot 26 doelpunten en 31 assists.
'Beste competitie'Narsingh sprak voor hij zijn handtekening onder een contract zette met landgenoot Leroy Fer, die al voor Swansea speelt. "Hij heeft me gezegd dat het een goede club is, met geweldige ploeggenoten en fantastische supporters", vertelt Narsingh op de website van zijn nieuwe club.
Het gesprek met Fer maakte de keuze voor zijn transfer makkelijker. "Dit is de beste competitie. Swansea speelt al een paar jaar goed voetbal, daarom weet ik dat dit een goede club is voor mij."
[youtube:https://youtu.be/yhAMJhCmR0w]Trainer Clement tevredenPaul Clement werd begin januari aangesteld als nieuwe trainer van Swansea City. Die club was voor zijn komst al bezig met het aantrekken van Narsingh. Hij ziet de komst van de vleugelspeler ook zitten, weet South Wales Evening Post te melden. "Hij heeft snelheid, scoort doelpunten en heeft ervaring op een hoger niveau."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.