Sneeuw geruimd in voetbalstadions, wedstrijden in Jupiler League gaan door - Omroep Brabant

Sneeuw geruimd in voetbalstadions, wedstrijden in Jupiler League gaan door

13 januari 2017 om 16:44
nl
De winterstop mag dan voor de voetballers officieel voorbij zijn; toch lijkt de winter nu pas te zijn begonnen. Fans kunnen echter gerust zijn. Ze hebben er echt alles aan gedaan, de medewerkers en vrijwilligers van FC Den Bosch en FC Oss om voetbal vrijdagavond mogelijk te maken. Dit weekend wordt namelijk de competitie hervat in de Jupiler League en de eredivisie.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De sneeuw zou dus roet in het eten kunnen gooien, zo zag het er vrijdagmorgen tenminste naar uit. Zeker niet bij FC Den Bosch, want aan het begin van de middag werd bekend dat de Brabantse derby in De Vliert tegen Jong PSV 'gewoon' doorgaat. [Tweet:https://twitter.com/mijnfcdenbosch/status/819875922035769344]
Hoofdveld sneeuwvrijPersoneel van FC Oss heeft er op zijn beurt voor gezorgd dat het hoofdveld eveneens op tijd sneeuwvrij is en wel voor het duel met FC Dordrecht.
[Tweet:https://twitter.com/fcoss_09/status/819880941984350210]
Op het kunstgras van FC Eindhoven, waar De Graafschap wordt verwacht, was ook een laagje sneeuw blijven liggen. Maar aan de Aalsterweg gaat de bal om 20.00 uur definitief rollen.
[Tweet:https://twitter.com/FCEindhoven/status/819886968746164225]
De wedstrijd van Helmond Sport, tegen MVV, lijkt afgaande op de sneeuwcondities in Maastricht eveneens door te gaan. Net als de uitbeurt van RKC Waalwijk tegen de ‘witte leeuwen’ (de bijnaam van SC Telstar).
NAC pas maandag in actieVoor NAC maakt het allemaal niet uit. De Bredase Jupiler-Leagueclub komt maandagavond pas actie. Ze heeft een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op het programma.  
PSV en Willem II komen respectievelijk zaterdag (thuis tegen Excelsior, 19.45 uur) en zondag (thuis tegen NEC, 16.45 uur) in actie. Voor de twee Brabantse vertegenwoordigers in de eredivisie lijkt er eveneens geen vuiltje aan de lucht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.