Na ruim dertig jaar weer 'stiekem dansen' met Toontje Lager van frontman Erik Mesie - Omroep Brabant

Na ruim dertig jaar weer 'stiekem dansen' met Toontje Lager van frontman Erik Mesie

13 januari 2017 om 13:09
Erik Mesie was populair als zanger van Toontje Lager. (Foto: ANP)
Erik Mesie was populair als zanger van Toontje Lager. (Foto: ANP)
Liefhebbers van Nederpop kunnen zaterdagavond voor het eerst sinds 1985 weer eens ‘stiekem dansen’ met Erik Mesie en Toontje Lager. De band van de Eindhovense frontman treedt op in poppodium Metropool in Hengelo. De band die op Mesie na een heel nieuwe bezetting kent, gaf in 1985 voor het laatst een concert.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

‘Stiekem gedanst’, 'Zoveel te doen' en 'Net als in de film' zijn enkele van de hits waarmee Toontje Lager populair werd in de jaren tachtig van de vorige eeuw.
[youtube:https://youtu.be/j4AtrirzobY]
In het AD vertelde Mesie vorig jaar in de aanloop naar de clubtour van Toontje Lager, die zaterdag begint, 'dat het materiaal van toen een zekere eeuwigheidswaarde heeft'.
Hij zei het wel jammer te vinden dat de oude bandleden niet meer mee willen doen, omdat zij 'met andere dingen bezig zijn'. Zij vinden volgens Mesie dat Toontje Lager met rust moet worden gelaten. Zelf ziet de Eindhovenaar dit anders.
Mezz BredaOp 10 maart staat Toontje Lager met frontman Erik Mesie op het podium van Mezz in Breda. Sinds de groep in 1985 uit elkaar ging, maakte Mesie nog twee soloalbums.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...