Jongen en meisje mishandeld na aanstoten voorbijganger in Breda

14 januari 2017 om 09:53
nl
Een jongen en een meisje zijn in de nacht van donderdag op vrijdag mishandeld bij de Haven in Breda. De politie zoekt getuigen.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De jongen en het meisje maakten deel uit van een groepje van vier, waarvan iemand rond vier uur per ongeluk tegen een voorbijganger stootte. Die liep daar met een andere man. Na een verontschuldiging wilde het groepje doorlopen, maar het duo zocht volgens de politie vervolgens de confrontatie. De politie vermoedt dat de twee hierbij steun kregen van andere mensen.
Bovenkleding uitDe jongen kreeg klappen en werd geschopt toen hij op de grond lag. Zijn bovenkleding werd uitgetrokken. Zo werd hij achtergelaten. Het meisje werd enkele keren in haar gezicht geslagen toen ze wilde helpen. Daarna liep de groep weg.
Een van de verdachten wordt veertig jaar oud geschat. Hij is blank en ongeveer 1,80 meter lang. Hij heeft kort donkerblond haar en droeg een bril. De tweede man wordt ongeveer twintig jaar geschat. Ook hij is blank en 1,80 meter lang. Hij heeft kort bruin haar en een normaal postuur. Van de andere betrokkenen is geen signalement bekend.
OorDe mishandelde jongen en het meisje hebben later aangifte gedaan. De jongen raakte onder meer gewond aan zijn oor. Hij wordt daarvoor nog behandeld bij de dokter. De vrouw heeft blauwe plekken in haar gezicht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.