Vierde verdachte van mishandeling No Surrender-lid in Bergen op Zoom langer in de cel

16 januari 2017 om 19:29
nl
Een lid van No Surrender die vrijdag werd opgepakt voor betrokken bij een zware mishandeling van een 41-jarige clubgenoot in een bosgebied in Bergen op Zoom blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris maandag bepaald.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De 24-jarige man uit Nieuwerkerk aan de IJssel werd vrijdagmiddag gearresteerd in Rotterdam-Zuid. De politie was al geruime tijd naar hem op zoek.
Drugs en vuurwapenIn november werden al drie andere leden van No Surrender aangehouden. De vierde verdachte wist toen te ontkomen. Hij liet op zijn vlucht een tas met kilo's harddrugs en een vuurwapen achter.
ZIE OOK: Klopjacht op verdacht lid No Surrender
Het slachtoffer, Clement H. uit Schiedam, werd op 6 mei bijna dood geslagen in Bergen op Zoom. Dat gebeurde na de uitvaart van de vader van een clubgenoot. Het slachtoffer werd vervolgens zwaargewond thuis afgezet. Zijn vriendin bracht hem naar het ziekenhuis.
FacebookDe daders zouden Clement H. hebben opgezocht in het ziekenhuis en hem gedwongen hebben om op Facebook te schrijven dat hij gewond was geraakt bij een motorongeluk.
Justitie verdenkt de man uit Nieuwerkerk aan de IJssel ook van drugs en wapenbezit. In de zaak zitten verder nog een 34-jarige Amsterdammer en een 46-jarige Ossenaar vast. De man uit Oss wordt ook verdacht van drugshandel. Een 26-jarige man uit Den Haag is vrijgelaten.
ZIE OOK: Doorbraak in zaak rond ernstige mishandeling oud-lid No Surrender

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.