Geen nieuwe spelers op nieuwjaarsreceptie, wél oprichting PSV Foundation

17 januari 2017 om 08:10
De fans die naar de nieuwjaarsreceptie van PSV waren gekomen in de hoop dat er een nieuwe aanwinst gepresenteerd zou worden, kwamen bedrogen uit. Die was er niet. Wel liet PSV-directeur Gerbrands weten dat er een PSV Foundation is opgericht en dat trainingscomplex De Herdgang een flinke metamorfose krijgt.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

De PSV Foundation zal zelfstandig te werk gaan en PSV in verbinding houden en brengen met tal van maatschappelijke projecten in Eindhoven en omgeving.
De stichting komt onder leiding van oud-burgemeester Rob van Gijzel, sportmarketeer Bob van Oosterhout en PSV-directeur Toon Gerbrands. De handtekening onder het contract werd tijdens de receptie op het podium ondertekend.[tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/821057251855233024]Opknapbeurt De HerdgangOok werd tijdens de receptie bekend dat in februari begonnen wordt met de renovatie van trainingscomplex De Herdgang. Zowel de kant waar het eerste team traint, als de jeugdzijde worden aangepakt. PSV investeert hier tussen de zeven en tien miljoen euro in.

Wachten op privacy instellingen...