Efteling betovert bezoekers Symbolica in negen scènes met speciale effecten

17 januari 2017 om 15:23
nl
Passagiers van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica gaan straks op negen verschillende plekken in de darkride iets beleven. De rijkelijk gedecoreerde scènes staan bol van de speciale effecten. Website Looopings weet het aantal scènes van de attractie als eerste te melden.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Een woordvoerder van de Efteling waarschuwt dat niet alles wat Looopings schrijft ook klopt. Volgens de site over pretparken bestaat de tour door het grote paleis straks uit drie verschillende routes met elk een eigen thema. Mascotte Pardoes de Tovernar leidt de gasten rond.
InteractiefMet behulp van speciale panelen in de 33 karretjes, die Fantasievaarders worden genoemd, kunnen bezoekers zelf keuzes maken. Daarbij ontdekken ze ook geheime kamers, zo schrijft Looopings. In Symbolica komen tien bewegende poppen.
De overdekte familieattractie is vergelijkbaar met Droomvlucht en Fata Morgana. Droomvlucht heeft vijf grote scènes en in Fata Morgana varen bezoekers door veertien verschillende delen van de Arabische wereld.
Making-ofIn de tweede aflevering van de making-of die sinds vrijdag op YouTube staat, gaf de Efteling zelf al een kijkje in de nieuwe darkride. De bouw van Symbolica is op dit moment halverwege. De opening staat in de zomer gepland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.