Video

Man zwaargewond na groot ongeluk in Roosendaal, twee lichtgewonden

18 januari 2017 om 12:59 • Aangepast 21 november 2020 om 04:17
nl
Bij een ongeval met drie auto's is dinsdagavond in Roosendaal een 30-jarige man ernstig gewond geraakt. Hij is opgenomen in het ziekenhuis van Rotterdam. Twee andere mannen (31 en 68) zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom gebracht.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen

Er ontstond door de botsing een grote ravage in de Stationsstraat. Een van de drie auto's vloog in brand en zowel een brandweerwagen als drie ambulances moesten er aan te pas komen.
De politie moest de straat enkele uren afzetten voor nader onderzoek. Over de oorzaak van het ongeval is bij de politie nog niet veel bekend.
Auto botste frontaal op JeepWat de politie tot nu toe weet, is dat twee personenauto’s, een Jeep en een Opel, over de Stationsstraat reden in de richting van het station. Een andere personenauto, een Volvo, kwam hen tegemoet. Door een nog onbekende oorzaak botste de Volvo frontaal op de Jeep.
De Opel, die achter de Jeep reed, botste vervolgens tegen de achterkant van de Jeep. Direct vatte de Volvo vlam en brandde deels uit.
Geen alcohol gedronkenVan alle bestuurders is een blaastest afgenomen, maar geen van hen had gedronken. De politie roept nu getuigen op zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.