Hans Teeuwen en Guido Weijers op Paaspop

18 januari 2017 om 09:19
nl
Paaspop heeft met cabaretiers Hans Teeuwen uit Budel en Guido Weijers uit Breda twee opvallende namen toegevoegd aan het programma van dit jaar. Hans Teeuwen schrijft Paaspopgeschiedenis door als eerste cabaretier ooit in het indoor Apollo stadion op het festivalterrein in Schijndel op te treden.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Achttienduizend bezoekers kunnen hier zondag 16 april zijn theatershow ‘Echte Rancune’ bijwonen. Weijers kiest die dag met een optreden in het Theater voor een relatief intieme setting. Hier geeft hij zijn ‘Masterclass Geluk’.
LEES OOK: Guido Weijers geeft tips en trucs voor maximaal geluk
Voor Hans Teeuwen is een optreden voor duizenden bezoekers overigens niet nieuw. Vorig jaar op Lowlands trad hij al op voor naar schatting twintigduizend mensen. [youtube:https://youtu.be/0keMDzhEr8I]Vorige week kondigde de organisatie van Paaspop nog de komst van onder meer Chef’Special, DI-RECT en Matt Simons aan.
Doe MaarEn eerder al kwam naar buiten dat onder meer Doe Maar, Anouk, Tom Odell, Kensington en UB40 dit jaar naar Schijndel komen voor de traditionele opener van het festivalseizoen in Nederland.
LEES OOK: Doe Maar voor tweede keer op Paaspop, 'niet alleen voor traditionele bakvisjes'
Met Hans Teeuwen en Guido Weijers zijn nu tachtig van de in totaal 175 acts op Paaspop bekend. Het festival op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.