Galatasaray krijgt 'nee' van Vincent Janssen: 'Gaat volledig voor kans bij Spurs'

19 januari 2017 om 15:56
nl
Vincent Janssen heeft het niet makkelijk bij Tottenham Hotspur. Toch kiest hij niet voor een vertrek bij de Engelse club. Galatasaray toonde interesse, maar de spits uit Oss heeft een overstap naar Istanbul afgewezen. "Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan", zegt zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Janssen maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar Tottenham Hotspur, dat 22 miljoen euro voor hem betaalde. Bij Spurs moet hij op dit moment genoegen nemen met een bijrol. De laatste twee competitiewedstrijden zat hij niet bij de selectie van trainer Mauricio Pochettino.
Aan een vertrek denkt Janssen ondanks de interesse uit Turkije niet. "Galatasaray heeft zich gemeld, maar Vincent blijft bij Tottenham Hotspur. Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan", zegt Van Diemen, die snapt dat Janssen voor meer clubs interessant is. "Het zou kunnen dat er meer clubs interesse hebben. Ongetwijfeld zijn er veel clubs die hem volgen. Maar naast Galatasaray zijn er geen clubs die zich gemeld hebben."
'Bewuste keuze'De voormalig spits van Almere City en AZ denkt niet aan een vertrek bij de huidige nummer twee van de Premier League. "Afgelopen zomer heeft Vincent een bewuste keuze gemaakt. Hij heeft een langdurig contract getekend bij een mooie club met goede faciliteiten en een goede trainer. Hij gaat volledig voor zijn kans bij Spurs. Tot zijn blessure heeft hij ook in iedere wedstrijd speeltijd gehad. Hij heeft het er nog goed naar zijn zin en hij probeert nu zijn kans te pakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.