Vader mishandelt man die dochter online stalkte

19 januari 2017 om 20:12
nl
Een vader (51) van een meisje uit Asten dat online werd lastiggevallen, heeft de man (46) die hiervoor werd gezocht mishandeld. Dat liet hij via kennissen aan BN DeStem weten. De dader meldde zich rond drie uur op het politiebureau in Eindhoven. Het slachtoffer is onder meer met een hoofdwond en een bloedende neus in het ziekenhuis aangehouden.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen

Eerder die middag belde de vader zelf de politie dat hij een gezochte man had gevonden op het terrein van zorginstelling de Grote Beek. De politie trof daar de gewonde man aan. Volgens getuigen was de dader in een auto er vandoor gegaan.
Man deed zich voor als minderjarigeDe gezochte man deed zich voor als internetvriendje 'Jessie', maar was in werkelijkheid een ex-tbs'er. Deze Jack S. dook onder nadat zijn dekmantel was doorzien door de familie van het meisje uit Asten. De vader vond de auto van S. woensdag en volgde hem.
Hij seinde de politie in, maar mishandelde S. voor die ter plekke kwam. Enkele uren later meldde de vader zich op het politiebureau waar ook hij werd aangehouden.
Politie zocht hem ookOp social media had de man uit Helmond al vaker geopenbaard dat hij op zoek was naar de bewuste man. De politie was ook op zoek naar deze man zonder vast woonadres, omdat hij de regels van zijn voorwaardelijke vrijheid had overtreden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.