Beto da Silva staat voor transfer naar Brazilië, Gremio akkoord met PSV

20 januari 2017 om 12:36 • Aangepast 21 november 2020 om 04:13
nl
PSV lijkt weer een buitenspeler kwijt te raken. Luiz Beto da Silva is naar Brazilië voor een medische keuring bij Gremio. De Eindhovense club heeft een akkoord met Gremio over de transfer van de international van Peru.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

De twintigjarige Beto da Silva stond vrijdagochtend niet meer op het trainingsveld van PSV. De aanvaller heeft van de club toestemming gekregen om naar Brazilië af te reizen voor een medische keuring. Als Beto da Silva goed door die keuring komt, staat niets een transfer naar Gremio nog in de weg.

Wachten op privacy instellingen...

Geen succesPSV haalde Beto da Silva een jaar geleden gratis op bij Sporting Cristal. Bij de club uit zijn geboorteland kwam hij 32 keer in actie in de hoofdmacht, daarin was hij goed voor acht treffers. Bij PSV speelde hij geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal, bij zijn nieuwe club hoopt hij wel in het eerste elftal terecht te komen. De voorhoedespeler kwam 27 keer in actie voor Jong PSV, daarin scoorde hij vier keer.
De international van Peru woonde tot zijn vijftiende in Brazilië, voor hij naar Peru verhuisde. In de jeugd was hij actief voor SC Internacional en Gremio. Bij PSV heeft Beto da Silva nog een contract tot medio 2018.

Wachten op privacy instellingen...

Vertrek Luciano NarsinghPSV raakte deze transferperiode al een buitenspeler kwijt. Luciano Narsingh maakte de overstap naar de Premier League. De Eindhovenaren verkochten Narsingh voor 4,6 miljoen euro aan Swansea City.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.