Jong PSV komt vroege tegengoal niet meer te boven, nederlaag tegen Cambuur

21 januari 2017 om 20:24
Jong PSV heeft zaterdagavond in eigen huis verloren van Cambuur. De Eindhovenaren verloren met 2-0. Het eerste doelpunt viel al na 56 seconden.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

Na slecht uitverdedigen van Suently Alberto was het Sander van de Streek die met een lage schuiver de score wist te openen. Na die vroege treffer had Jong PSV moeite grip te krijgen op Cambuur.
SteekpassUit de eerste corner van Jong PSV ontstond de eerste echte kans voor de thuisploeg, voor Sam Lammers. De spits, die met het oog op de wedstrijd van het eerste elftal tegen sc Heerenveen van zondag maar een uur speelde, zag Cambuur-goalie Harm Zeinstra redding brengen. Kort voor rust was Pablo Rosario dicht bij de gelijkmaker, maar ook toen stond Zeinstra in de weg.
Ook in de tweede helft kreeg Jong PSV weinig grote kansen om de stand gelijk te trekken. Met nog iets meer dan twintig minuten op de klok maakte Cambuur een einde aan de hoop van de Eindhovenaren. Farshad Noor, voormalig jeugdspeler van PSV, zette Tarik Tissoudali met een steekbal voor PSV-goalie Hidde Jurjus. De invaller benutte het buitenkansje en bracht de 0-2 op het scorebord. Dat was ook de eindstand.