Gezondheid van Serious Request-held Tijn (6) snel achteruit: 'Maar we blijven lachen en genieten' - Omroep Brabant

Gezondheid van Serious Request-held Tijn (6) snel achteruit: 'Maar we blijven lachen en genieten'

22 januari 2017 om 18:25
nl
Een maand geleden stond de zesjarige Tijn tien dagen lang in het middelpunt van de belangstelling. Ondanks zijn dodelijke ziekte haalde hij ruim 2,5 miljoen euro op voor het goede doel met het lakken van nagels. Zijn gezondheid ging daarna rap achteruit, maar toch blijft de familie optimistisch.
Profielfoto van de Quay Rutger
Geschreven door
de Quay Rutger

Via de website van 3FM geven zijn ouders een langverwachte update. “Serious Request gaf ons veel kracht, vreugde en plezier in een moeilijke periode, daarvoor zijn we dankbaar!” Toch kon de familie minder lang nagenieten van Serious Request dan gehoopt: tijdens Kerstmis ging de gezondheid van Tijn snel achteruit, waardoor hij na de feestdagen direct weer moest worden bestraald.
LEES OOK: Ongelooflijk! Tijn haalt ruim twee miljoen euro op voor Serious Request
Bestralingen afgesloten met reis naar DisneylandDoor zijn teruglopende gezondheid moet de zesjarige jongen zich nu op lange afstanden voortbewegen met een rolstoel. Ondanks zijn kwakkelende gezondheid staat geluk Tijn niet in de weg: na de bestralingen ging hij dankzij donaties van vrienden met zijn ouders naar Disneyland Parijs. “Alle ernstige problemen staan ons niet in de weg om te lachen en genieten”, schrijft de familie.
LEES OOK: Miss Montreal raakt gevoelige snaar met liedje over Tijn: 'Je bent een voorbeeld voor ons allemaal'
Op zondag stond er bovendien nog een leuk uitje op de agenda: samen met zijn broertje, ouders, opa en ooms bracht hij een bezoek aan de wedstrijd PSV-Heerenveen. [tweet:https://twitter.com/PSV/status/823252148112814083]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.