Weer pizzakoerier overvallen in Breda

22 januari 2017 om 23:33 • Aangepast 21 november 2020 om 04:10
nl
In de Mechelenstraat in Breda is zondagavond opnieuw een pizzakoerier overvallen. Het is de vierde overval op een Bredase pizzabezorger in korte tijd. Eind november en begin december waren er ook al overvallen op Bredase pizzakoeriers.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Dit keer werd een 21-jarige pizzakoerier beroofd van een gering geldbedrag. De bezorger was op de terugweg van een bezorging toen hij moest stoppen voor een jongen die op de weg opliep. Plots stonden nog twee andere jongens om hem heen. De bezorger kreeg een duw waardoor hij uit balans raakte. De bezorger merkte dat het geldbedrag uit zijn jas werd gegrist. De daders gingen er vervolgens vandoor.
BodycamsVanwege de overvallen krijgen de pizzabezorgers in Breda dit voorjaar bodycams. Het cameraatje in de jassen van de bezorgers stuurt de opgenomen beelden meteen door.
SignalementDe daders zijn nog niet gepakt. Volgens de politie gaat het om drie lichtgetinte jongens van ongeveer 16 tot 18 jaar. Twee van de jongens hadden kort zwart haar. Een van de daders droeg een zilvergrijs/wit kort jack met een capuchon. De andere twee jongens droegen donkere kleding.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.