Vandaag in Brabant worden we weer wakker met sneeuw en gladheid

24 januari 2017 om 08:36
nl
Mist, gladheid op de weg en sneeuwval. Het is opnieuw oppassen geblazen op de weg vanmorgen. En bewoners van het woonwagenkamp in Den Bosch horen vandaag wat voor straf ze krijgen voor witwassen en verboden wapenbezit.
Profielfoto van van den Heuvel Peer
Geschreven door
van den Heuvel Peer

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Het KNMI heeft code geel afgegeven voor gladheid in Brabant. Door motregen is er in de hele provincie kans op ijzel. Bovendien begon het vanochtend vroeg weer te sneeuwen in het zuidoosten.
  • De rechter in Den Bosch doet vandaag uitspraak tegen bewoners van het woonwagenkamp aan de Deutersestraat in Den Bosch. Een aantal van hen wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit.
  • Na een nacht met lichte vorst is er vandaag vrij veel bewolking en in de middag lichte dooi bij 2 tot 4 graden.


[youtube:https://youtu.be/q-3XwNPx3zc]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Hoe weet je of je buurman een wietkweker is? Daar kom je achter met deze tien tips.
  • De 51-jarige vader die vorige week de man mishandelde die zijn dochter (14) lastigviel op Instagram, heeft het slachtoffer meerdere keren met een metalen schep geslagen. De voormalig tbs'er liep breuken in zijn armen en pols op.
  • Gisteren ging 'Ron Goossens Low-Budget Stuntman' van New Kidshelden Steffen Haars, uit Maaskantje, en Flip van der Kuil in première. Wellicht weer zo'n kaskraker.


[youtube:https://youtu.be/jfnzCfFYLic]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De politie is op zoek naar twee vrouwen die jonge kinderen het vuile werk lieten opknappen in Asten. De kinderen werden op pad gestuurd om tassen te stelen en kwamen die ook keurig afgeven bij de vrouwen. In Bureau Brabant waren beelden te zien.
  • De 16-jarige PSV'er Yorbe Vertessen blijkt een echte penaltykiller. Dat liet hij zien in de wedstrijd tussen PSV onder 17 en Raja Casablanca onder 17 op het WK voor jeugdteams in Qatar.


[youtube:https://youtu.be/U8TKCOwjg_s]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.