Henk (70) krijgt een hartinfarct en raakt in alle commotie zijn trouwring kwijt

25 januari 2017 om 22:00
nl
Het komt wel vaker voor dat mensen hun trouwring kwijtraken, maar toch (hopelijk) zelden tijdens een reanimatie. Het overkwam Henk Hagenaars (70) uit Breda, die tijdens een fietstocht op 17 januari een hartinfarct kreeg en zijn ring verloor in alle commotie.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Jessica van Vlimmeren uit Etten-Leur zette een zoektocht naar de trouwring op poten. Als eigenaresse van Kaas- en Wijnkoperij Latour in Breda mag ze het echtpaar Hagenaars tot haar vaste klanten rekenen. "Mijn collega's en ik dragen deze mensen een zeer warm hart toe. Het is zo sneu, het zijn zulke schatjes!"
Het gaat om een gladde gouden ring. Aan de binnenkant staat 'Thea 1-6-1971' gegraveerd.
"Er is al contact geweest met het ziekenhuis en de ambulancebroeders, maar ook zij weten niet waar de ring is gebleven. Meneer en mevrouw Hagenaars vinden het natuurlijk bijzonder jammer vanwege de emotionele waarde. Ze zouden meer dan blij zijn als de ring weer gevonden wordt", aldus Van Vlimmeren.
InfarctHenk Hagenaars werd getroffen door het infarct op de kruising van de Nassausingel met de Nassaustraat in Breda. Hij werd ter plaatse gereanimeerd. De man lag daarna nog twee dagen in coma, maar maakt het inmiddels naar omstandigheden goed.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.