Aanranding, naakt uit bosjes springen, masturberen voor ramen: man verdacht van reeks zedendelicten

26 januari 2017 om 21:02 • Aangepast 21 november 2020 om 04:05
nl
De 26-jarige man uit Eindhoven die maandag werd aangehouden voor een aanranding, wordt ook verdacht van andere zedendelicten. De politie verdenkt de man ervan sinds oktober vrouwen in het stadsdeel Woensel te hebben lastiggevallen.
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

In de omgeving van het Henri Dunantpark sprong de schennispleger naakt achter bosjes vandaan, masturbeerde voor ramen van huizen en stond met zijn broek omlaag midden op straat. Er kwamen tientallen meldingen binnen, maar de politie verwacht dat het werkelijke aantal hoger ligt omdat niet iedereen hiervan melding doet.
Slachtoffer"Ik ben opgelucht dat hij nu vastzit, maar ik blijf de schaduwen in de gaten houden als ik door het park loop," vertelt een van de slachtoffers. "Ik was altijd bang dat hij ook bij anderen zou toeslaan, dat heeft hij blijkbaar ook gedaan. Gelukkig kan dat nu niet meer."
LEES OOK: 'Ik wil seks', zei de potloodventer en 'Ik niet met jou', reageerde Eindhovense vrouw
De recherche startte een onderzoek waarbij de 26-jarige Eindhovenaar als verdachte naar voren kwam. Maandag werd hij aangehouden in zijn woning als verdachte van een aanranding van een vrouw van 79. Een DNA-match bracht de politie op het spoor. De politie gaat ervan uit dat de man meerdere zedendelicten heeft gepleegd.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.