Landstede maatje te groot voor basketballers New Heroes

28 januari 2017 om 23:01 • Aangepast 21 november 2020 om 04:00
De basketballers van New Heroes hebben zaterdagavond niet kunnen winnen van Landstede. Het werd in Den Bosch 61-74.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Elzendoorn Bart

In een goedgevulde Maasport begon New Heroes nog goed aan de wedstrijd. De Bosschenaren waren feller dan Landstede en sloegen een klein gaatje in het eerste kwart: 22-16. Landstede boog de achterstand kort voor rust om. De ploeg uit Zwolle ging met een 30-27 voorsprong de rust in.

Blessure WesselsIn het derde en vierde kwart was Landstede de betere ploeg. Het derde kwart werd afgesloten met 44-53 in het voordeel van Landstede. New Heroes raakte vervolgens Stefan Wessels kwijt met een blessure, waarna Landstede uitliep naar een 61-74 overwinning.